Πρακτικά συνέλευσης 6/3

Posted: 10/03/2013 by anatreptiko1 in πρακτικά

Η αποψινή συνέλευση (και σαν πρώτη συνέλευση του μήνα) είχε σαν κύριο αντικείμενο την συνέχιση της οργάνωσης του αλληλέγγυου δικτύου ανταλλαγής υπηρεσιών που ξεκινήσαμε στις 27 Φλεβάρη.(οι παρόντες ήταν δυστυχώς πολύ λιγότεροι) Κουβεντιάσαμε για την σκοπιμότητα της χρήσης νομισματικής μονάδας κι όχι μονάδας χρόνου (το θέμα μπήκε από τον Στ. μαζί με ενημέρωση από το δίκτυο της Μαγνησίας). Eγινε αναλυτική ενημέρωση σχετικά από το αντίστοιχο εγχείρημα της συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος. Επισης προτάθηκε να οργανωθεί σύντομα νέα εκδήλωση ώστε το δίκτυο να πλαισιωθεί με περισσότερο κόσμο.Τελικά καταλήξαμε στα:

στα mail των συμμετεχόντων στο δίκτυο να κοινοποιηθούν τα ονόματα όλων μαζί με τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις υπηρεσίες που ζητούν,πράγμα που θα κάνουμε άμεσα,μέχρι το Σάββατο.
τα υπόλοιπα στοιχεία των συμμετεχόντων δηλ. τα mail τους και τα τηλέφωνα τους  θα δίνονται (προς το παρόν)σε όποιο από τα άλλα μέλη τα ζητήσει, από τους τρείς της επιτροπής που προσωρινά θα «παρακολουθεί» την λειτουργία του δικτύου.
επίσης στην ενημέρωση των συμμετεχόντων θα επισημανθούν με δυό λόγια ορισμένοι «κανόνες» λειτουργίες του δικτύου δηλ.η υποχρέωση να λαμβάνουμε μέρος σε μιά συνάντηση το μήνα οπωσδήποτε και η σημασία της προσωπικής μας ευθύνης σε ότι υποχρέωση αναλάβουμε .

Η πρόταση για διοργάνωση νέας εκδήλωσης είπαμε να την αφήσουμε για αργότερα ώστε να έχει λίγο λειτουργήσει το δίκτυο και να έχουμε κάποια εμπειρία.

Αλλα θέματα που ακούστηκαν ήταν 1 )η πρόταση του Μ. για εφημεριδάκι της συνέλευσης και θα το ψάξουνε μαζί με τη Γ. 2) η πρόταση του Ν. για διοργάνωση γλεντιού μετά από ένα μήνα μάλλον Σάββατο  6/4 και θα κοιτάξουμε από τώρα για την αίθουσα μέσω του δήμου 3) η πρόταση της Σ. για τη διοργάνωση παζαριού προιόντων χωρίς μεσάζοντες, πράγμα το οποίο αποφασίσαμε να το ξαναδούμε γιατί θέλει κάποια  δουλειά  ακόμη και 4) η πρόταση του Σ. για να απαιτήσουμε από τον δήμο την αυτονόητα ελεύθερη  χρήση των δημόσιων χώρων .

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.